perjantai 5. kesäkuuta 2015

Barcelona photodiary



Barcelona's perfect burgers, lunch date with Carmen (this is the same owner's than famous Kiosko, but bigger one near Plaza Catalunya)


Carmen and Aura 

Ok, no comments. You just have to do it. At least once during the trip.

Sunrise at the Platja de Barcelonata 6am







Exploring El Born 

Pinchos 

Magic fountain 

Aura in action 

Five litres of sangria and the best company !

Plaza Catalunya 

Gaudi's house

Wine selfie from Primavera Sound 

Travel & Cake and perfect brunch with Carmen

Ok now we are talking ! Madridin kuvasaldo oli vähän heikko mun flunssakuumeen ja lepopäivien takia, koska meillä on Auran kanssa pääasiassa työnjakona se, että Aura kuvaa GoProlla ja minä Canonilla. Ihastuttiin molemmat Barcelonaan ihan täysin ja paljon jäi vielä näkemättä, joten palataan aivan varmasti vielä rikospaikalle ! 

Barcelona videon (joka muuten löytyy TÄÄLTÄ, jos joku ei vielä kattonu) alku on kuvattu meiän ekana iltana, eli torstaina, kun kerättiin kaikki meiän sillä hetkellä Barcelonassa hengailleet kamut yhdessä viettämään iltaa ja lopputuloksena ihan älyttömän hauska ja aivan liian tapahtumarikas yö :-D Seuraavana aamuna päivänä oltiin sovittu Carmenin kanssa lounastreffit ja venähtäneen illan jälkeen Barcelonan parhaat burgerit kyllä uppos. Käytiin puistossa pyörimässä ja illalla tapaksilla. 

Lauantaina nautittiin ensin Barcelonan rannoista, tehtiin tuhoa meiän budjetille vaatekriisishoppailulla ja illalla suunnattiin Primavera Soundiin kesän ekoille festareille. Ainon ja Eeron lento lähti ihan liian aikasin sunnuntai aamuna, joten sovittiin että törmätään kämpillä kuuden maissa (me suoraan festareilta, Aino ja Eero liian lyhyiden yöunien jälkeen valmiina lähdössä lentokentälle), koska meillä oli asunnolle vain yhdet avaimet. Saatiin sit kans hieno idea lähteä kuvaamaan auringonnousua :-D Sunnuntaina käytiin Carmenin kanssa brunssilla ja yritettiin vielä suorittaa parit turistijutut (tsekattiin esimerkiks Magic fountain), ja maanantai aamuna jatkettiin matkaa 5:30 Ranskaa kohti.

At the moment ollaan Pisassa ja istutaan jossain söpössä hipsterkahvilassa wifin ulottuvilla (tää on ehkä toimivin wifi mikä meillä on ollu tän reissun aikana :-D) oottamassa, että voidaan lähteä lentokentälle. Meiän lento Cagliariin lähtee 20:20 ja perillä ollaan vähän ennen kymmentä ja Andrea lupas tulla hakemaan meiät kentältä :)

Seuraavaks tiedossa päivityksiä Ranskasta, missä pysähdyttiin nopeesti Montpellierissä ja Nizzassa ja vietettiin 10 tuntia junassa, sekä aivan ihanasta Cinque Terrestä kun tiistaina siirryttiin tänne Italian puolelle. SO STAY TUNED!

Tiiku & Aura

PS. Miten siellä ruudun toisella puolella menee !? Meistä tuntuu että ollaan oltu reissussa ikuisuus kun täällä tapahtuu liikaa koko ajan niin alkaa olla välillä jo vähän ikävä !

2 kommenttia :

  1. Oliks magic fountain hieno?? En kestä ku ei nähty sitä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, lapsuuden muistoissa se oli hienompi :D Aika pliisu oikeestaan. Mutta ihan kiva se oli silti nähdä :) Vaikka kyllä tolla showlla juottais kaikki afrikan janoiset lapset..

      Poista